رئيس شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام در ديدار با معاون مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال از راهاندازي رشته رسانههاي ديجيتال با همکاري وزارت علوم تحقيقات و فناوري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري مهر، مهدي جوانمرد - رئيس شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام در حاشيه بازديد از مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: قرار بر اين است که تفاهمنامهاي ميان شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام و مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي منعقد شود تا از تجربيات علمي ساير کشورهاي جهان در حوزه دانش رسانههاي ديجيتال بهرهبرداري کنيم و بتوانيم با همکاري مرکز رسانههاي ديجيتال سرفصلهاي درسي و دورههاي مفيد در عرصه رسانههاي ديجيتال را تعريف کرده و به تصويب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برسانيم.
وي ظرفيتهاي علمي مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال را بسيار بالا عنوان کرد و گفت: شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام با توجه به کادر هيئت علمي مناسبي که در اختيار دارد آماده است تا دورههاي مد نظر مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال را بر اساس استانداردهاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تعريف کند و با همکاري دانشگاههاي کشور دورههاي آموزشي کوتاه مدت را در خانهها و مجتمعهاي فرهنگي ديجيتال برگزار کند.
جوانمرد با اشاره به برنامه شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام در فضاي سايبر خاطرنشان کرد: حمايت مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال از پورتال اين شبکه باعث اتصال تمامي دانشگاههاي مرتبط با کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي از طريق شبکه جهاني اينترنت خواهد شد.
رئيس شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام افزود: در حال حاضر دورههايي که کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي طراحي کردهاند، از سوي شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام به لحاظ استاندارد، بررسي خواهد شد و اگر تائيد شود، تمامي کشورهاي عضو مدارک صادره بابت پايان آن دوره را به رسميت خواهند شناخت.
وي با اشاره به اينکه يک ميليون دانشجو تحت پوشش شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام قرار دارند، تصريح کرد: در صورت راهاندازي پورتال شبکه دانشگاههاي مجازي جهان اسلام با همکاري مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال در فاز اول حداقل 1000 دوره مجازي براي واجدان شرايط پيشبيني خواهد شد.